Menu Sluiten

Wisselstukken Man Vrachtwagens

Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.

Braem: tweedehands vrachtwagens alle merken, MAN & Mercedes vrachtwagen onderdelen en services.

De firma Braem staat al 60 jaar wereldwijd bekend als dé specialist inzake tweedehands vrachtwagens en onderdelen. Heeft u een tweedehands vrachtwagen te koop of bent u op zoek naar een tweedehands vrachtwagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Onze diensten

Vestigingen

Meer info

tags: Tweedehands Vrachtwagens Alle Merken – Wisselstukken Mercedes Vrachtwagens – Wisselstukken Man Vrachtwagens – Vrachtwagenonderdelen – Voorraad Onderdelen Vrachtwagens – 

Wenst u meer info over wisselstukken man vrachtwagens kijk dan vlug op https://www.braem.com/ | wisselstukken Man

Automotive | Vrachtwagens | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wisselstukken man vrachtwagens

callant trucks home producten trucks bestelwagens bus aanbod laatst geleverd stock tweedehands demo service onderneming over ons team vacatures nieuws contact informatie home onderneming onderneming garage callant is reeds meer dan jaar actief in de automobielsector. Het begon allemaal in roeselare begin de jaren met norbert callant die destijds verdeler was van leyland vrachtwagens. Begin de jaren werden de britse vrachtwagens niet langer geproduceerd en werden we verdeler en hersteller van manvrachtwagens voor de streek van roeselare. Begin volgde de splitsing van de familiezaak garage callant werd opgesplitst naar callant trucks en autohandel callant. Chantal callant richt samen met haar echtgenoot bart vandenbulcke callant trucks op en vestigen zich op de huidige locatie. In komt de zoon pieterjan het team versterken wisselstukken man vrachtwagens schatting aanvragen Als familiaal bedrijf met een jarenlange traditie in verkoop en onderhoud van manvrachtwagens en getrokken.

man trucks wevelgem home producten aanbod laatst geleverde voertuigen tweedehands vrachtwagens stock vrachtwagens demo voertuigen service nieuws onderneming over ons team vestiging vacatures contact service innovatieve voertuigen vereisen kwalitatief hoogstaande serviceoplossingen aangepast aan uw individuele behoeften. Onze verantwoordelijkheid stopt namelijk niet bij het afsluiten van een verkoop maar vangt dan juist aan een gegeven waar wij ons tenvolle van bewust zijn. Wij garanderen u een service op maat met behulp van gekwalificeerd personeel orginele man wisselstukken en een degelijke infrastructuur. Bovendien bieden we uw onderneming vertrekkende van een uitgebreide waaier aan servicemogelijkheden al het nodige om het beheer van uw wagenpark te optimaliseren en de efficintie van uw transportactiviteiten te vergroten meer info bekijken over wisselstukken man vrachtwagens Opdat tevens de financiering van uw voertuig vlekkeloos zou verlopen bieden.

Vragen over Wisselstukken man vrachtwagens

truck center frederix home producten trucks bestelwagens bus aanbod laatst geleverd stock tweedehands demo rental service onderneming over ons team vacatures nieuws contact informatie home onderneming onderneming sinds gaan de familie frederix en man hand in hand. Maar de geschiedenis van de familie frederix in vervoer gaat nog verder terug want reeds vanaf vervoerde overgrootvader louis frederix boter en eieren naar de steden met een simpele hondenkar. De reizen gingen verder en de massa werd groter zodat er met paard en kar winkelmateriaal werd vervoerd naar steden als gent brussel en charleroi. Van charleroi werd steenkool meegebracht met zogenaamde kipkarren werden ook wegen aangelegd en bomen vervoerd. In nam grootvader gustaaf frederix de zaak over en nam er een bierstekerij bij. De ervaring van de steenkoolm.